maanantai 18. helmikuuta 2013

suppiduu!

Mulla ei ole ollut yksinkertaisesti mitään kirjotettavaa. Mutta nyt on pienen päivityksen aika. Vauva kasvaa, niinkun niiden pitääkin :) Viime yö oli kamala! Yritettiin saada pikkuista nukkumaan 22-10 ja se se nukkui 1-2h sinä aikana ja ähisi koko ajan. Raukalla vatsavaivoja :( inhoan nuita D-vitamiinitippoja! tai en tiedä edes johtuiko nuo vatsavaivat siitä mutta vasta ollaan se nostettu viiteen tippaan joten se on mahdollista. Muuten vauva on ihanuus :)



Tilattiin vauvalle manduca rintareppu kun kokeiltiin ystävän kantoreppua ja mie en saanu sitä toimiin niin että vauva ois siinä viihtyny. Toivottavasti tuo manduca toimii koska ne oli älyttömän kalliita.. kääkh! :D 

Pitää muistaa ettei väsytä itseään koska silloin arki, vauva ja mies tuntuu kaikki ihan .. p*skalta vaikka todellisuudessa kaikkia rakastaa koko sydämestä. Muistakaa nukkua ihmiset mielummin liikaa kun liian vähän.


Olen yrittänyt epätoivoisesti pudottaa sitä yhtä kiloa joka jäi raskaudesta ja dämn! se on ollu tiukassa. Mutta vaunu lenkit ja kävelylenkit ovat tehneet tehtävänsä ja vihdoin vaaka näytti sitä lähtö painoa kun raskaaksi tulin. Valitettavasti.. kaikki lihakset on poissa ja mulla uppoaa melkein kokonainen sormi pullataikina masuun! eli nauttikaa siitä pinkestä vatsasta koska synnytyksen jälkeen se ei pinkeää ole nähnytkään eikä varmaan näekkään ihan heti. Harmittaa kun vatsa lihaksia ei saa section jälkeen tehdä vielä aikoihin. Pitää keskittyä muuhun kroppaan. Synnytyksestä on nyt n.1,5kk joten tässäpä masu kuva mitä se synnytys jätti jälkeensä.



Käytiin maalla myös vierailulla koko perheen voimin :) Ja eka neuvola reissukin ollaan tehty ja vauvan paino oli noussut(lähtö 3,2kg ja nyt melkein 3,9kg), iho hyvä, reipas ja kiltti vauva, pituutta tullut 6cm! Sitten ollaan reissailtu kaupassa, mummien luona, vaunulenkeillä ja yhden kumminkin luona rulli kävi isänsä kanssa pyörähtämässä :)






4 kommenttia:

  1. Hei! Kiva kun löysin tälläsen blogin jossa elellään samoja ihania kauhun hetkiä uuden vauvan kanssa :) meilläkin vatsakivut vaivannut, mutta ostettiin apteekista mallasuutetta jolla sitten helpotti!

    VastaaPoista
  2. Ja täälläkin tyttö tuli maailmaan sektiolla! :)

    VastaaPoista
  3. Hei! me kokeiltiin nyt vaihtaa korvike merkkiä kun vatsavaivat on vaan pahentuneet :( Ensimmäinen päivä näyttää lupaavalta mutta saa nähdä miten jatkossa käy.

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti se auttaa :)!

    VastaaPoista