tiistai 6. marraskuuta 2012

masis marraskuukkeli,

Mulla on niin alakulonen mieli, että ärsyttää. Tiiän kyllä mistä se johtuu ja tämä on ihan ymmärrettävää. Menee varmasti taas ohi parissa päivässä-viikossa. Silti harmittaa kun tekis mieli vaan nukkua tai syyä suklaata. Molempien nuiden seurauksena olisi sitten lisää väsymystä ja masennusta, joten ei se auta kun koota itsensä ja lähteä ulkoilemaan tai jotain. x_x Sain arnoldsiin 14e lahjakortin joten voisin piettää jotku munkkikekkerit itseni ja poikaystäväni kesken. Ensiviikolla alkaa myös ne perhevalmennukset jotka tavallaan vähän jännittää ja toisaalta ei kiinnosta pätkääkään. Meidän ikkunan hieno näköalakin näyttää masentavalta.

 
Massu on kasvanu ja mulla on vaan entistä vaikeampi olla. Enää kävely ei todellakaan ole ketterää kävelyä vaan mahan pohjasta ottavaa vaappumista. Siihen sitten vielä ilona repimään narussa ja voin sanoa että on päiviä jolloin asia ei naurata. En tajua myöskään miksi aina otan kuvia kun oon vasta heränny :D ja en edes harjaa hiuksia! kuhan räpsin kuvia ja sitten tajuan asian: ei niitä mihinkään voi laittaa. Myös selkäkivut on alkaneet. Kumartuminen, koiran ruokkiminen, kenkien laitto mikä tahansa kyykistely vihlasee epämukavasti ristiselkää. Nämä ei vielä ole pahat mutta voih, kyllä ne varmasti pahenee. Oon koittanu pitää kävelyni "suorassa" enkä notkoselkänä, mutta kyllähän se välillä unohtuu. Kuvia pallerosta taas maha galtsusss!

Pidennykset on ollut nyt n.viikon ja näihin alkaa tottumaan 3 kpl on luisunut pois omista hiuksista mikä on mielestäni aika vähän kun päässä niitä on 130. Edelleen oon tyytyväinen näihin ja voisin suositella micro loop:eja muillekin pidennyksistä haaveileville. Jos on ihan lyhyt tukka niin voisi olla vaikeammat saada piiloon.

Ollaan saatu myös pinnasänky koottua ja se näyttää niin orvolta ilman patjaa! :( mutta laitoin sinne mehiläismobiilin mikä on älyttömän söpö. Se plinkutus mikä siitä kuuluu on niin söpö. Tunnustan kuunnelleeni sen ite jo 10 kertaa ainakin.

  
poikaystävän lemppari amppari
 
 
Ite en osannu päättää oisko tuo sininen vai oranssi söpömpi :'O ehkä jotenki tuo sininen? 

 

 
<3

 
vähän ketutti ko ei päässy heti ulos ku halus!

 ja mie vaan rakastan tuota ilonaa niin paljon :) <3



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti