torstai 6. joulukuuta 2012

uudet maha ulottuvuudet

Mulla oli eilen yöllä ihan järkyttävän kipeä maha. Ei tullu hirveän huolestunu olo koska kipu oli semmosta mikä se on normaalissa massukivussa. Oli kyllä ihan uus eikä mitenkään hyvä tunne kun vatsaan sattuu ja vauva liikkuu iloisena eestaas. Pitkään sinnittelin etten jaksa ottaa kipulääkettä ja että kyllä se ohi kohta menee. 04-05 aamulla kuitenkin mitta täyttyi ja matka panadolin kans alkoi. 30min siitä saikin vihdoin unen ja sai sanoa hyvästit sille mahakivulle mrrh!

Eilen kävin katteleen joululahjoja ja ihanaa aina huomata kuinka köyhä on. Löysin kuitenkin jo murulle jotain ja ehkä vähän jotain tietty itelle+murulle. Semmonen yhteislahjake:D

Sitten kävin salilla ystävän kans pungertamassa. Ihme touhua kun aina siellä joku "perttikerho" on pystyssä. Nytkin 4-5 hieman tukevaa miestä istuu yhen laitteen kimpussa, tekee siinä sarjoja ykstellen. Muut juoruaa vieressä ja välillä vähän kannustaa toveria. Oikeasti. Siellä on muitakin laitteita niin niitä voisi tietenkin käyttää "tukijoukot" sillä aikaa. Eriasia jos nyt jonottaa siihen laitteeseen eikä jono ole toivottoman pitkä. Mutta tuommoset (yleensä miesten) juorukerhot alkaa niin ärsyttään kun ite et pääse sitä yhtä hikistä laitetta tekeen kun vasta kymmenen herrasmiehen jälkeen. Ei kai sinne tulla juoruileen vaan kuntoileen ja siellä on kyllä kahvittelu tila erikseen. Mutta nyt valittaja täti lopettaa perttikerhon sortamisen ja muuten salilla oli kivaa :-)

Mie ootan joulua tänä vuonna jotenkin paljon enemmän. Varmaan kauhea pettymys sitten :D Mutta jotenki ku vauva masussa ja sisko tulee irlannista niin tekee tärkeämmän joulun kun aiemmin. Ensjouluna vietetäänki sit joulua ihan uuen persoonan kans superjännää! :D Tänä jouluna aateltiin viettää vielä poikaystävän kans "erossa" joulua. Viimeinen joulu joka voijaan nauttia omilla tahoillamme omien perheitten kans ennenku meistä tulee perhe :)

Minusta tuntuu etten osaa tai oo osannu nauttia tästä raskaudesta ollenkaan. Oon enemmänkin ressannu joka asiasta hiukset päästäni ja nytkun asiat on rauhottunu niin muuten vaan haluaisin tämän mahan pois ja vauvan syliin. Toisaalta välillä koen hysteeriä eiieieieieie mie/me ei pärjätä vauvan kans ja haluun vain laittaa silmät kiinni ja leikkiä ettei tätä oo ees tapahtunu - hetkiä. Silti poikaystävän rauhallisuus asiaa kohtaan kyllä aina saa minut rauhoittuun ja miettiin että kaikki menee hyvin loppupeleis. :)

o ou


raskausoireita .. hmm. tuntuu että vauva ois tullu jo aika alas asustelemaan. Vihloo kivasti häpyluitten huudeilta ja tuntuu kun siellä muljahtelis/kääntyilis joku pallo.. :o huihui. yöt on pakko nukkua tyyny jalkojen välissä ja pissalla saa juosta koko ajan (ja ei sitä pissaa ees tuu niin paljon x_x) Alaselkää särkee välillä kumartuessa. Kenkien laitto ei oikein enää notkealta kissalta onnistunut vaan jouduin alistumaan eteisen lattialle istumaan ja sujauttaan siellä kengät. Kävely on mennyt vaappumiseksi tai tähtiasennossa kävelyksi kumpi nyt enemmän ajatusta miellyttää. Hölmöltä näytän joka tapauksessa 8-D Miten ihmeessä jotku pysyy semmosina söpöinä pikkusina raskauden ajan! oon niin kateellinen niille ;<

minun elämä on lähinnä..





lähinnä tälläset fiilikset! ja kuvat on kopsailtu netistä :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti