tiistai 4. joulukuuta 2012

huijiui

Viikot vierii ja neuvola käynnit vähenee. Niitä ei todellakaan ole enää paljon ja 24.1.2013 on viimeinen aika merkitty! eli 2pv ennen laskettua aikaa. :o Käytiin maanantaina neuvolassa viimeksi jossa saatiin influenssarokotus. Mietin pitkään ottaako vaiko eikö, mutta neuvola-täti suositteli niin päädyin sitten ottamaan sen. Ihmettelin kun rokotus ei käynyt ollenkaan kipeää.. noh illalla nukkumaan mennessä huomasin että käsivarsi ihan kipeä ja nukkuminen oli tuskaa viime yön. En pysty nukkumaan mahalleni (joka olisi mieluisin asento), selälteen en osaa, joten nukkuma asennoiksi jää pelkästään kyljelleen nukkumiset. Nytkun en voinut vasemmalla kyljellä nukkua niin koko yö oikealla kyljellä maatessa aiheutti kivat selkäkivut aamuksi. x_x huh on niin ikävä mahalleen nukkumista ettei toista. !

Ystäväni oli käymässä tampereelta ja mässäiltiin koko vkloppu vai olikohan se 4 päivää putkeen :D pitsaa... lasagnea.. karkkia.. suklaata.. lisää karkkia! no sehän näkyi myös neuvolan punnituksissa jossa n-täti vähän vihjasi että herkku putki voi nyt olla loppu. x_x oh why.


Kuitenkin! oli parasta kun ystävä kävi. Piristi ihan hirveästi arkea ja oli vaan kiva katsella jonku kans pissis sarjoja ja herkutella. Lisäksi muru sai sitten vähän vapaammin mennä bailaamassa ilman että minä vongun ikävissäni kotona. Minusta on tullu hirveä herkkis. Kirpparilla aloin itkemään kettu turkiksen takia ja olen aivan hirmusen hellyyden kipeä. Jossei hellyyttä tipu tarpeeksi = itkeminen. Aivan kamalaa! Varsinkin tuntuu että murun läsnäolo on tosi tärkeää. hrrh. olen kamala hormoonihirviö.

Sitten vähän ilonastakin. Neiti ruttukuono viihtyy pakkasten kovetessa lähinnä peiton alla lämmittämässä minua tai murua, ja valtaa tietenki puoli sänkyä. Minä ja muru nukutaan 80cm osiolla ja 13kg bulldoggi röhnöttää toisella 80cm tilalla. reilun kuulosta. Lisäksi ilona vihaa pakkasia. Se ei pysty olemaan ulkona ollenkaan ilman että tassut jäätyy. Käytiin koiratreffeillä maanantaina ja oltiin varmaan 20min. Jouduin kantamaan ilonan kotia kun neitin tassuihin sattui liikaa. Nyt käytiin aamulla perus pikkupissatus niin silloinkin neiti jo nosteli tassuja ja lähti äkäseen ovelle päin. Eipähän tarvi ison vatsani kanssa lyllertää 10km lenkeille :-) mutta ilonalle taitaa olla tulossa etukäteisjoululahjaksi tossut. Toivottavasti löytäis semmoset jotka pysyy kunnolla jalassakin.

Kirpparilta hairahdin ostamaan vauvalle tiikeripuvun. Oon niin heikkona kaikkiin eläinhahmo asuihin. x_x
Nyt alan kokkailemaan jotain normaalia ruokaa ja pitsa arjelle sanottu hyvästit.


ja käväsin baarissa yks ilta tyttöjen kans :D 


pyllerö <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti