torstai 4. lokakuuta 2012

päivät ne rullailee eteenpäin,

Aivan huomaamatta kulunu nyt aika!! Oon ollu ihmeen kiireinen koko alkuviikon enkä ehtiny päivittelemään blogiakaan vaikka katellu kyllä illalla että josko sitä tänään ehtis. Uni on kuitenkin vieny jo "aikaisin" voiton.

Koko viikon oon juossu salilla, hoitanu työkkäri hommia, käyny uimassa ja ystävien kans pyöriskelly. Tänään vielä sukulaisia ja nyt on kyllä väsyny olo. Huomenna nukun pitkään ilman mitään ressiä heräämisestä.

Sain kovalevylle viimeisetkin lataukset laitettua ja makuunin karkit toimitettua äitin luo. Äiti lähtee siis huomenna sinne irlantiin ja vie siskolle tuliaiseksi sarjoja ja irtokarkkeja. Sisko kertoi ettei siellä juuri ole semmosta karkki kulttuuria kun suomessa hehhe. tuskaista! Toivottavasti irtikset piristää vähän =)

Minun vatta on alkanu kasvamaan ihan urakalla. Ei tosiaan ole enään pikkumasu! Ajatella, että tästä tulee vielä kolminkertainen hyvällä tuurilla. Ihan perus kumartuminen, kun laittaa sukat jalkaan alkaa ottamaan vatsaan. Myös vaavelin liikkeet tuntuvat paljon selvemmin. Ennnen ne tuntui kun se potki iltaisin koska rauhottui itsekin. Tänäänki seisoin vesisateessa, kun oottelin kyytiä alkoi hymyilyttään hirmusesti kun vauva potkiskeli<3 Se ei välitä kyllä sateesta :)

Tänään näin myös sukulaisia ja olihan sekin mukavaa. Pitkästä aikaa serkkuakin. Meillä on kyllä niin mukava suku ja perhe tietenkin. Varsinkin äitin puolen suku on läheinen vaikka ei usein nähdäkkään. Jotenkin aina voi pyytää apua ja tukea mihin tahansa.

Nyt tulee kyllä tämmönen vähän sekava ja köpö päivitys kun oon vaan niin väsyny. Pakko mennä nukkuun ja homenna nukun kyllä _pitkään_.

Hyvää yötä kaikki :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti