sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Landeviikonloppu,

Maalla vietettiin vkloppua ja oli kyllä ihanaa. Käytiin pitkällä kävelyllä ja saunottiin. Oli kiva nähä isukkia ja hänen vaimoonsaki :) Meillä on kyllä kotona parhaat kotiruuat. Ne kaikki kastikkeet ruuissa yms. niin meheviä!! kotona aina kun tekee niin "plääh" se on vaan ruokaa jota syö. Maalla siitä nauttii kunnolla. Syömisen ilo ja tietenki herkuttelun myös.

Koirakin nauttii siellä olosta ihan 100%. Ilona leikkii meidän hirvikoirien kanssa ja saalistelee harakoita. Ilonalla myös huomaa kunnon vahti vietin siellä. Se paimentaa meiän pihaa ihan mielissään ja kertoo kaikista "epäilyttävistä" äänistä, autoista, naapureista :D Lisäksi meiän isukki on ihan ihastunut ilonaan ja lässyttää sille vähän väliä. Yrittää opettaa uusia temppuja ja vie ilonan aina autoajelulle katseleen poroja. :) Mikäs siinä koiralla nautiskellessa kunnon maalaiselämästä.


Ihanaa kun on alkanu kaikki pissis-sarjat! Tänään kattelin greyn anatomian <3 Pitäis vielä ladata siskolle sarjoja irlantiin vietäväksi. Äiti lähtee sinne viikon päästä lomailemaan. Harmittaa itellä hirmusesti kun jää irlannin reissu välistä. Olis ollu maailman parasta sinne lähteä. Mutta se on kuitenkin rahaa vievä reissu ja sitä ei ole nyt ylimääräistä kun vauvalle pitää hankkia kaikkea mahollista. Lisäksi en voisi shoppailla enkä käydä edes yöelämää katsastamassa. Tietenki ois kiva nähä siskoa, mutta se tulee jouluksi jo kotiin niin ehkä mie vain oottelen. :)

maha kasvaa minusta hirveään tahtiin! varsinki kun iteltä pituutta löytyy 156,5cm niin olo tuntuu plussa pallolta jo nyt. Vielä 4kk pitäis kasvatella tätä. Veikkaan että tulee aika tukalat paikat loppu vaiheessa. Nautin tosiaan liikkumisesta ja tykkään tehdä itse kaikki. Itkupotkuraivat edessä kun joutuu menemään istualteen kun laittaa kengät jalkaan :D ja sängystä nouseminen pissille joka yö, monesti :(( mutta on tämä sen arvosta!!

vaavi potkii jo paljon ja liikkeet näkyy ulkoapäinkin. Viikonloppuna ihailtiin sitä ja puolisiskokin pääsi masua taputteleen. :)

Mietittiin baby showereita tai jotain sen tapaista, mutta saa nähdä jaksaako sitä alkaa järkkäileen. Olis kiva kyllä istua iltaa ystävien kans ja syödä herkkuja. Varsinkin kun saadaan vauvan huonetta vähän järkkäiltyä ja kämppääkin sisusteltua.

Minun elämä pyörii nyt vaan vauvan, ilonan ja kodin ympärillä joten päivät tuntuu hirveän samalaisilta. Sain onneksi työkkäriin ajan keskiviikkona ja menen sinne vähän arvioitavaksi, että pääsisinkö työharjotteluun ennen äitiysloman alkua. Saisin päiviin tekemistä ja se piristäis ennenkun alkaa sitten lomaileen.


Minua harmittaa kun meiän äitillä ei ole ollenkaan masu kuvia itestä. Olis kiva nähdä miltä äitin masu näytti kun se ootti minua tai sisaruksiani. Siksi oon ite yrittäny ottaa kuvia, mutta se on itekseen tosi vaikeaa! mulla ei oo kaukolaukasinta kameraan ja poikaystävä on laiskuri ottamaan kuvia. Mulla kaiken lisäksi aina nolottaa jos joku ottaa minusta kuvia. Joten ehkä myös ite välttelen sitä. Oon kuitenki muutamia kuvia napsinu ja nämä on rv22-23. Jos koittais vaikka sitten seuraavissa kuvissa panostaa enemmän. Olisi ehkä tulevaisuudessa lapsosella kiva katella, että siellä minä olin. :)



iskä innostui kuvaileen poroja :> Siellon meiänki poroi!

takasin rolloa kohti tie vie :)





ilonen tuleva isukki ja masu :-D



1 kommentti: