maanantai 24. syyskuuta 2012

In my world of fantasy,

 


huuhuij mikä juoksulenkki! Teki niin hyvää! Jaksoi juosta pitkästä aikaa fiilis katossa. Sysky on niin ihana! Raikas ja viileä ilma tekee juoksemisesta nautinnollisinta. Kesällä on liian kuuma, talvella liian kylmä. Keväällä liukasta. Täydellinen juoksu syksy. Käytiin tänään neuvolassa ja puhuttiin siellä juoksemisesta eikä neuvola täti nähnyt mitään syytä miksi minun vielä pitäisi sitä lopettaa. Kunhan tietenkin muistan ottaa rauhallisesti ja kuunnella omaa vartaloa. Itse olisin tyytyväinen jos saisin pitää juoksu harrastukseni vielä tämän kuukauden tai lumeen tuloon asti.  Kuitenkin haluan jättää juoksun siinä vaiheessa pois kun se alkaa tuntumaan epämukavalta. En halua että rakkaasta harrastuksestani jää "huono" mieli. Sen uudelleen alottaminen on ehkä helpompaa jos muistelee kuinka ihanaa oli lenkkeillä eikä kuinka tuskaa se oli. 

Neuvolassa oli opiskelija harjottelija ja kysyttiin saako hän olla mukana. Enhän mie ikinä halua sanoa ei tommosille niin minua sitten tutkittiin tuplasti :) Mutta eipä tuo haittaa minua! Oikeastaan mukava jutella kun useampi ihminen messissä. Kohtu oli nyt 18,5cm ja vauvan syke 148-158. Oli hassua kun täti tutki sillä dopler-laitteella(..?) ja tietenkin hieman "painoi" vatsaa vasten niin vauva potkiskeli laitetta vasten ja kunnon kumahduksia kuului. Selvästikkin herätettiin kesken päivä nokosten ja ketutti. Itse olin lihonut tutusti ja turvallisesti 1kg. Matka jatkuu ylöspäin. En voi sanoa olevani näistä kertyvistä kiloista aivan super riemuissani, mutta koitan elää sen kanssa. Saatiin myös KELAN paperit ja niiden täyttelyhän se sitten nyt alkaa. 

Neuvolan jälkeen poikaystävän sisko ja ystävät tulivat käymään tuomassa meille vauvan vaatteita ja leluja pari laatikollista jotka tuleva mummo lähettänyt. Nyt illalla pitää niitä tutkiskella. Jännittävää. Ihanaa kun on tuttuja joilta tämmösiä voi saada ja "uusio" käyttää :)

Myös raskausuimapukuni saapui postissa ja vihdoin oikea koko. Siinä on masulle kiva "pussukka" mihin se voi jatkaa kasvuaan :) Mulla tulee jotenkin olo ihankun ois kenguru. Siinä uimapuvussa siis. boobsitkin mahtui piiloon eli nyt vihdoin voin alottaa/lisätä uimisen liikunta listalle. Saa nähdä jos sitä huomenna jo innostuis kokeileen miltä se pitkästä aikaa tuntuu.

Lisäksi näin ihanaa ystävääni jonka kanssa on aina yhtä mukava jakaa ajatuksia. Ei haittaa ollenkaan vaikka nyt on erilainen elämäntilanne. 
 

Ensimmäinen päivitys jossa melkein ei mainittu ilonaa mutta se nyt tuli mieleen kun mietti etten mainitse sitä. Nyt sen nimi helmeilee täällä taas. :D No virkeänä ja rottamaisena itsenään se on. Ilahdutti viraita omalla super aktiivisella persoonallisuudellaan. Loikkimalla sylissä ja nuolemalla kaikkien naamat puhtoisiksi. Ilona on iloinen koira. Neiti positiivi joka ei jätä ketään kylmäksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti